Äldreförvaltningen, Ordinärt boende, Hemtjänst Brandbergen

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.

Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. För att utvecklas tillsammans med oss behöver du ha förmåga att hantera, använda och lära dig mer om digitala verktyg. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Välkommen att utvecklas med oss

Vi söker yrkesskickliga gruppchefer med god ledarskapsförmåga. Gruppchefen ska vara trygg, flexibel och lösningsfokuserade i sitt ledarskap. Som gruppchef ska du ha bra logistisk förmåga och vara stresstålig.

Ditt uppdrag

Som gruppchef inom äldreförvaltningen har du personal- budget-, verksamhets- och utvecklingsansvar för din verksamhet. Du kommer även att ha arbetsmiljöansvaret för din verksamhet. Arbetet präglas av självständighet där du har ett tydligt ansvar för ditt område. Din personalgrupp kommer att bestå av maximalt 20 personer. Du behöver ha god samarbetsförmåga, mycket bra kommunikativ förmåga, vara flexibel och förändringsbenägen. Du ska ha god insikt i vad omvårdnadsarbetet innebär. Du ingår i den lokala ledningsgruppen med dina gruppchefskollegor. Gruppchefernas samarbete är otroligt viktigt. Du kommer tillbringa viss del av din arbetstid i direkt kundarbete. Det är meriterande att du har erfarenhet av att ha jobbat med planeringsverktyg och schema- och bemanningssystem.

Det här söker vi hos dig

 • Undersköterskeutbildning eller annan relevant utbildning eller erfarenhet
 • Körkort B
 • Egenskaper som visar på tydlighet, stabilitet och mod
 • Digital kompetens
 • Flerårig dokumenterad erfarenhet från verksamhetsområdet
 • Dokumenterat goda kunskaper inom hemtjänst
 • God kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
 • Du behöver vara duktig på att dokumentera, för att kunna handleda dina medarbetare inom området
 • Du behöver vara duktig på att planera ut biståndsbedömda insatser utifrån planeringsverktyget
 • Du behöver ha förmåga att leda dina medarbetare på ett positivt sätt i förändringsarbete
 • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Som gruppchef kommer du att få vara med och starta och utveckla nya arbetssätt då det är en ny roll i vår organisation. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid och friskvårdsbidrag. Vi kommer att genomföra en stor kompetensutvecklingssatsning för de personer som börjar arbeta som gruppchefer inom äldreförvaltningen då vi bedömer att gruppchefen har en mycket viktig roll. 

Låter det intressant? Då är du välkommen att utvecklas med oss. Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/509
Kontakt
 • Fredrik Holmström, 08-606 86 59
Facklig företrädare
 • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-08-14
Sista ansökningsdag 2019-08-30

Tillbaka till lediga jobb