Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Fredrika Bremergymnasiet söker nu en lärare i matematik och idrott.

Ditt uppdrag

Du kommer att undervisa i kurserna: matematik 1a och grundskolans matematik, Kost och hälsa och Mental träning. Omfattningen av tjänsten är 85% och tjänsten är en vikariat under hela lå 19/20.

Det här söker vi hos dig

Du som söker är engagerad och intresserad av ungdomar, du brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och du har varje elevs bästa i fokus, samt har kunnighet och erfarenhet av yrket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och vi arbetar aktivt med pedagogiskt utvecklingsarbete: formativ undervisning, gemensamma lektionsstrukturer, likvärdig bedömning och undervisning.

Det är viktigt att du kan planera och strukturera upp ditt arbete självständigt. Du är engagerad och kunnig i dina ämnen och är en skicklig pedagog som gillar utmaningar, tycker om att samarbeta med kollegor. Du vill arbeta i ett arbetslag med engagerade och professionella lärare. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera och bygga relationer med elever såväl som andra vuxna. Du har elevfokus samt tidigare erfarenhet av att undervisa på gymnasienivå. Du är väl förtrogen med IKT i undervisningen. 

Du ska tala svenska flytande både skriftligt och muntligt. 

Tjänsten är ferieanställning vilket innebär att du har semester under större delen av samtliga skollov.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 12 augusti 2019
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 85%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/410
Kontakt
  • Olga Glomdal, 08-606 70 00
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-06-11
Sista ansökningsdag 2019-06-25

Tillbaka till lediga jobb