Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Ribbybergsskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Beskrivning av verksamheten Ribbybergsskolan är en F-6 skola med ca 500 elever. Skolan är belägen nära centrum i Västerhaninge med närhet till pendeltåg och bussar. Vår vision är att alla barn är allas ansvar. Värdegrundsarbetet är därför en naturlig och viktig del för oss här på Ribbybergsskolan.

Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang där vi trivs tillsammans!

Vår målsättning är att alla våra elever ska lämna Ribbybergsskolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sin egen förmåga.

Ditt uppdrag:

Du kommer främst att vara klasslärare mot en årskurs 1 för att sedan följa klassen upp i årskurserna. Du kommer att arbeta och samplanerna tillsammans med arbetslagets övriga lärare och fritidspersonal. Vi har lågstadiesatsningen i detta arbetslag vilket innebär att det är fyra lärare mot tre klasser.

Du ska vara lösningsinriktad och ha god förmåga att skapa positiva relationer med elever, kollegor och föräldrar. Du ska bidra för att främja ett positivt arbetsklimat.

Du bör vara målinriktad och ha stor initiativförmåga. Du måste vara strukturerad, ha lätt för att samarbeta och van vid kvalitetsarbete och ha ett målinriktat arbetssätt som ska leda eleverna mot att utvecklas och lyckas väl i arbetet mot att nå kunskapskraven.

Dina kvalifikationer Du ska ha Lärarlegitimation! Vi värdesätter ett tydligt ledarskap där du också kan sätta gränser. Vi vill att du tar vara på elevernas lekfullhet och kreativitet i din planering och undervisning.

 Din kompetens  Du ska ha barnets bästa i fokus, kunna se elevers olika behov, tillämpa ett relationellt förhållningssätt och därmed skapa de bästa förutsättningar för varje enskild elev. Att bygga goda relationer med elever och kollegor ser vi därför som en självklarhet.

 Vi erbjuder dig ett lustfyllt och stimulerande arbete med naturen som närmsta granne, fantastiska elever och kollegor samt ett klimat med stor frihet under ansvar.

Vi ser fram emot att läsa mer om just din så välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/375
Kontakt
  • Henrika Almroth, 08-606 73 92
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-07-17
Sista ansökningsdag 2019-08-12

Tillbaka till lediga jobb