Äldreförvaltningen, Beställaravdelningen, Bemanningscentrum

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.

Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Undersköterska till nattgruppen!

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill arbeta i vår nattgrupp.

Sysselsättningsgrad: vikariat, 79 %, heltid enligt schemalagd arbetstid nattetid. Heltid utgör 34,49 timmar/vecka.

Här får du möjlighet till ett viktigt och utvecklande arbete. I arbetsgruppen mellan kollegorna finns ett mycket gott och välutvecklat samarbete. Här trivs du som uppskattar att få vara med och påverka. Som personal i nattgruppen tillgodoser du vårdtagarens individuella behov av vård och omsorg i ordinärt boende utifrån beviljat biståndsbeslut.

I uppdraget ingår bland annat dokumentation, frekventa kontakter och samarbete med hemsjukvård, rehab, biståndshandläggare och andra hemtjänst grupper.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har körkort, undersköterskeutbildning och erfarenhet från arbete inom vård och omsorg, gärna hemtjänst. För dig är det viktigt att få ta ansvar och vara noggrann i ditt arbete, att få lyssna in och känna av, vara flexibel och tillmötesgående.

Du ger trygghet till människor i din omgivning, är initiativtagande och ser möjligheter framför eventuella hinder. Att arbeta i ett högt tempo är något du uppskattar och som snarare gör dig mer strukturerad samt handlingskraftig i ditt arbete. Du mår som bäst när du tillsammans med dina kollegor har ett framgångsrikt samarbete och således uppnår önskat resultat. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose brukarens behov.

Dokumentation och rapportering är en viktig del av arbetet och det är därför viktigt att du har viss datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet.

Vi arbetar utifrån Kravmärkt Yrkesroll® som fokuserar på den faktiska kompetens som våra medarbetare har. De kompetensområden som vi bedömer vid rekryteringen är:  Kontakt och samspel - Aktivitets- och relationsskapande - Servicegivande - Hälsofrämjande – Dokumentation.

Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2018-08-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1/3-2018
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 79%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/63
Kontakt
  • Enhetschef Jamile Kermanji , 08-606 70 00 (växeln)
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00 (växeln)
Publicerat 2018-02-14
Sista ansökningsdag 2018-02-25

Tillbaka till lediga jobb