Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Kvarnbäcksskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Är du vår nya kollega? Nu söker vi en lärare i musik.

På Kvarnbäcksskolan utbildar vi för framtiden. Vi erbjuder eleverna trygga, inspirerande, lärorika och roliga utbildningsår.

Skolan rymmer årskurserna f-6 samt fritidshem. Den ligger belägen i norra Haninge med goda kommunikationer till Stockholm. Området erbjuder närhet till natur och skolgården är varierad och inbjuder till lek. Skolan är organiserad i arbetslag som leds av utvecklingsledare. Vi har 380 st elever och 46 medarbetare.

Skolans vision är glädje, trygghet, möjlighet.

Arbetsuppgifter
Undervisning i åk 1-6. Vi arbetar med kollegialt lärande i arbetslag, ämnesövergripande och språkutvecklande arbetssätt samt med utveckling av tillgängliga lärmiljöer.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av arbete i skolan. Du använder digitala verktyg. Du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd och anpassningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av NPF och lågaffektivt bemötande. Vi är även öppna för kandidater med fritidspedagogutbildning i kombination med musiklärare eller andra ämneskombinationer.

Villkor
Du är ämnesbehörig och legitimerad lärare.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 7:e januari 2020 eller enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%-100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/291
Kontakt
  • Yarmila Gonzalez Cruz, 08-606 71 93
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-11-08
Sista ansökningsdag 2019-12-06

Tillbaka till lediga jobb