Social- och äldreförvaltningen, Stöd och insatser, Bemanningscentrum

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!

Att arbeta inom hemtjänsten är roligt, fritt och givande!

Vill du ha ett omväxlande och givande arbete så är hemtjänsten något för dig.

I Haninge kommun har vi en kommunal hemtjänst. Den kommunala hemtjänsten är uppdelad i tre distrikt: Västerhaninge, Brandbergen och Handen.

Att arbeta i hemtjänsten är fritt och flexibelt. För att lyckas i ditt arbete är du ansvarstagande och självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation. Du ser möjligheter framför hinder och har ett positivt, empatiskt förhållningssätt. 

Vi söker dig som vill arbeta i hemtjänsten under sommaren och eventuellt under våren/hösten. Vi har sommarperioder som är v.26-29 och 30-33. Du går på vikariat under sommarperioden vilket innebär att du har ett schema. Arbetet är förlagt dag, kväll och varannan helg.

 

Dina kvalifikationer och arbetsuppgifter:

Vi ser gärna att du har körkort men det är inte ett krav. Erfarenhet av arbete inom hemtjänsten meriteras.

För att arbeta i äldreomsorgen i Haninge kommun behöver du vara 18 år fyllda. 

Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av ett gott samarbete. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till kunder, närstående samt kollegor. Du är trygg i din arbetsroll då du kommer arbeta mycket självständigt, även om kollegorna alltid finns ett telefonsamtal bort.

Ett aktiverande förhållningssätt är av största vikt och du har alltid kunden i fokus!. All verksamhet utgår från vår värdegrund: omtanke, ödmjukhet och engagemang. Vi vill att detta präglar varje möte som sker mellan oss och individen

Du möter våra kunder i deras hemmiljö och ger stöd och omsorg utifrån biståndsbedömda insatser. Som person värnar du om, och respekterar var och ens rätt till privatliv, självbestämmande och delaktighet.

I arbetsuppgifterna ingår omvårdnad, förflyttningar, städ, tvätt, inköp, måltider och promenader. 

Dokumentation och rapportering är en del av arbetet och det är viktigt att du har datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidsregistrering hos kund.

 

 

Rekryteringen:

Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar.


Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet.

Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra
övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Intervjuer, urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande.


Välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Behovsanställd /Sommarvikariat

 

Intervjuer, urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande så vänta inte med din ansökan. I första hand kontaktas du via Varbi för bokning av intervju.

Välkommen med din ansökan! 

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

.

 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 25% - 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/356
Kontakt
  • Ammi Nenonen, 08-6067000
  • Jenny Björkman, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-07-04

Tillbaka till lediga jobb