Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", belägen i en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har storstaden i form av Stockholms city på bekvämt pendelavstånd, ca 30 minuter med bil och en dryg halvtimme med pendeltåget Det är även bra kommunikationsförbindelser med pendeltåg och buss.

Tungelsta skola är organiserad i arbetslag med år F-9. Hos oss arbetar vi i årskursvisa arbetslag och varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 900 elever och är ca 110 personal.  Skolan arbetar ständigt för att all personal skall vara delaktiga i verksamhetsutvecklingen och vi baserar arbetet på antagandet att "barn gör rätt om de kan".

Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken. Det är utifrån det vi nu söker en utbildad lärare i engelska som vill vara med och utveckla våra elevers kunskaper i engelska språket . Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet utmanar elevernas förmågor och får dem att lyckas.

Intervjuer kommer genomförs löpande.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/453
Kontakt
  • Charlotte Wassberg , 08-606 8354
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-07-05
Sista ansökningsdag 2019-08-06

Wróć do ofert pracy