Kultur- och fritidsförvaltningen

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Inom Haninge kommun är det viktigt att invånarnas delaktighet och inflytande i samhället ska öka. Här är bibliotekens verksamhet central, t ex vad gäller kunskapssökande och information.

Biblioteket i Handen kommer inom kort byta klassificeringssystem till Dewey. Då kommer du bli en viktig kugge i arbetsgruppen. Som biblioteksassistent vill vi att du är drivande och engagerad i att utveckla vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Arbete i yttre tjänst i lånedisk/reception 
Ansvar för tidningar och tidskrifter 
Arbete på bibliotekets katalogavdelning

Dina kvalifikationer

Minst 1 års erfarenhet av arbete på folkbibliotek
Mycket goda kunskaper i verksamhetssystemet BOOK-IT
Akademisk utbildning
Digital förmåga
Tala, förstå och skriva god svenska
Önskvärt med kunskaper om Libris och Dewey

Din kompetens

Gott bemötande och en vilja och intresse att få medborgare att upptäckta biblioteket och vad det har att erbjuda. Förmåga att skapa goda relationer på ett serviceinriktat sätt. 

Du är strukturerad, ordningsam och lösningsfokuserad. Du är självgående men gillar också att samarbeta med andra.

Vi erbjuder dig

 Vi sitter i ett trevligt kulturhus nära till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/450
Kontakt
  • Maria Backe, 08-606 70 00
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-07-01
Sista ansökningsdag 2019-08-15

Wróć do ofert pracy