Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Haga/Lyckebyskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Haninge är en modern och framtidsmedveten kommun. Haninges skolor arbetar målinriktat och medvetet med ökad måluppfyllelse. Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 1000 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur.

 

Vår vision är: Tillsammans skapar vi framtiden!

 

Ditt uppdrag Som specialpedagog/speciallärare kommer du att arbeta med undervisning för elever i behov av särskilt stöd, både enskilt och i grupp. Du kommer att handleda och ge stöd till lärare, arbetslag och mentorsgrupper med exempelvis individuellt anpassat material som eleverna kan arbeta med i klassrummet. Du ska vara ett stöd i och medverka vid arbetet med pedagogisk kartläggning, utredningar och upprättande av åtgärdsprogram, extra anpassningar, utvecklingssamtal, mm. Du kommer att arbeta med uppföljning av kunskapsresultat och vara en del av elevhälsoteamet. Du arbetar för att våra elever ska lyckas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar och du är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och ha en vilja att skapa goda relationer med eleverna.

Kvalifikationer Helst ser vi att Du är legitimerad lärare och har en speciallärarutbildning men annan specialpedagogisk kompetens kan komma ifråga. Du har erfarenhet och vana av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och kunskap om digitala hjälpmedel som pedagogiskt redskap.

Erfarenhet av och stor förmåga att kunna samverka med andra och att flexibelt kunna möta olika behov i verksamheten är en förutsättning. Du är kreativ och vill hitta olika lösningar där elevernas bästa är i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/447
Kontakt
  • Eva Alpedal, 08-606 87 60, 070- 445 13 58
  • Eila Andersson, 08-606 70 00
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-06-27
Sista ansökningsdag 2019-07-27

Wróć do ofert pracy