Tungelsta Fritidsgård

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Som fritidsledare arbetar du i öppen och strukturerad fritidsverksamhet med att leda och stimulera barn och unga som vill engagera sig och ta ansvar för sin egen och andras fritid.
Delaktighet och inflytande för unga är grundläggande värden för oss. Det är barn och ungdomar som formar verksamhet och fritidsledare coachar och handleder. Som fritidsledare är du öppen för olikheter, ungas livsstil, aktuella trender samt medverkar till att fritidsgården är en attraktiv mötesplats där unga trivs och har kul.

Ditt uppdrag

Tungelsta fritidsgård är en öppen verksamhet och målgruppen är barn och ungdomar 10-19 år. Fritidsgården ligger i Tungelsta. Fritidsgården har en replokal, mini- biograf, café samt rum för fysisk aktivitet.

Det är barn och ungdomar som formar verksamheten och fritidsledare coachar och handleder. Som fritidsledare har du till ansvar att sköta om det dagliga arbetet på fritidsgården och ta hand om de unga som besöker verksamheten. Du arbetar också med att möjliggöra den dagliga verksamheten genom t ex inköp av livsmedel. 

Dina kvalifikationer

Fritidsledarutbildning eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivarens bedömer likvärdig. 

 

Din kompetens

För att lyckas som fritidsledare hos oss är du en flexibel och kreativ ledare som bygger på det positiva hos alla människor. Du drivs av att skapa verklig delaktighet och se barn och ungdomar utvecklas. Det är mycket viktigt för oss att du är vuxen i värderingar och handlingar och har personlig mognad. Du behöver också kunna se helheten och arbeta med alla delar av fritidsgårdens verksamhet, vara uthållig och stabil. Du vill vara en förebild för unga, kan leverera resultat och nå uppsatta mål.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar. Verksamhetens stora fokus på utveckling ger dig möjlighet att vara med och påverka dess utformning. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar och kontinuerlig kompetensutveckling.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/357
Kontakt
  • Mehmet Mesut Yildiz, 08-606 70 00
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-05-28
Sista ansökningsdag 2019-07-04

Wróć do ofert pracy