Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

 Måsöskolan är en F-6 skola i ett område i stor utveckling. En helt ny stadsdel är under byggnation, en ny pendeltågsstation invigdes under våren 2019. Skolan har ca 620 elever till hösten 2019. Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla och utvecklas i verksamheten, det gör vi genom att finna varandras styrkor och kompetenser och lära av varandra.

På Måsöskolan trivs vi tillsammans både elever, föräldrar och personal. Tillsammans arbetar vi mot målet att skapa goda kunskapsresultat hos våra elever. Vi arbetar systematiskt med kvalitetsutveckling. På Måsöskolan arbetar vi mot vår vision "barn gör rätt om de kan". För de elever som har svårt att nå upp till våra förväntningar använder vi oss av en samtalsmetod, CPS-samtal, vilket innebär en samtal i samarbete med eleven för att finna lösningar/stöd för elevens svårigheter. (Ross Green). Vi har en implementeringsplan för all personal att få kunskaper för att genomföra dessa samtal som verktyg och metod.

Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam som samarbetar med personalen för eleven i fokus. Vi har även ett väl inarbetat trygghetsteam som arbetar för trygga elever.

Hos oss får du arbeta i ett härligt och positivt klimat.

Arbetsuppgifter Arbeta i klass/förskoleklass i samverkan med lärare/förskollärare samt arbete på fritidshem på eftermiddagen.

Kvalifikationer
Du har barnskötarutbildning med erfarenhet från fritidshem

-Du är målinriktad, trygg person som vill samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

-Du har ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt och har ett stort intresse för elevers utveckling och lärande. Du ser elevens förutsättningar, styrkor och möjligheter.

-Vill lära och utvecklas och ta ansvar.

-Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att skapa goda relationer till elever, föräldrar samt kollegor.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Ditt uppdrag

Driva utvecklingsarbetet på fritidshemmet utifrån de mål och riktlinjer som anges i Lgr 11 tillsammans med kollegor. Planera, genomföra och dokumentera verksamheten. I samverkan med lärare/förskollärare utbyta kunskaper och erfarenheter och skapa ett sammanhang och progression i elevernas utveckling och lärande.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/336
Kontakt
  • Monika Kaspersson, 08-606 7256
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-05-20
Sista ansökningsdag 2019-06-20

Wróć do ofert pracy