Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen till Haninge, kommunen med skog och hav, söder om Stockholm. Hösten 2016 öppnades dörrarna till Sveriges modernaste yrkesgymnasium med fräscha lokaler och toppmodern utrustning.  Fredrika Bremergymnasiet är en av Sveriges största gymnasieskolor med ca 2100 elever.

Vi söker nu en engagerad yrkeslärare som kommer att undervisa i karaktärskurserna på Fordons- och transportprogrammet samt ansvara för arbetsplatsförlagt lärande. Du kommer att ha en lärarkollega som mentor under introduktionstiden som du kan rådfråga, särskilt om du saknar lärarerfarenhet sedan tidigare.

Arbetet innebär även täta kontakter med branschen och du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare och samarbeta kring elevernas lärande och utveckling. På vår skola strävar vi dessutom efter en tobaksfri skola.

Lärarlegitimationär meriterande men inget krav. Tidigare erfarenhet av ungdomsverksamhet eller undervisning är ett plus.

 

 

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Deltid ca 40 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/491
Kontakt
  • Marie Merenius, 070-606 7648
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2018-09-13
Sista ansökningsdag 2018-09-26

Wróć do ofert pracy