Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Svartbäcksskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Välkommen att utvecklas med oss

I rektorsområdet finns också en grundskola, åk F-6, fritidshem, lärstudio, en mindre undervisningsgrupp samt anpassad grundskola. Vår skola ligger vid Tyresta nationalpark i Haninge kommun med urskogen runt hörnet. Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla verksamheten genom att vara en attraktiv skola där alla elever får plats och där vi jobbar tillsammans med målet i sikte för att skapa goda förutsättningar för ett bra framtida liv för våra elever.

 

Ditt uppdrag

Vi söker en kompetent och stabil elevresurs till vår grundskola.

Elevresursens arbetsuppgifter är att utifrån klasslärarens och fritidspedagogernas pedagogiska ansvar, aktivt delta i planering, genomförande av undervisningen inom skol- och fritidshemsverksamheten. Du kommer i främsta hand stötta elever med en funktionsvariation.

Det här söker vi hos dig

Du har en god kunskap och erfarenhet av arbete med barn som har en funktionsvariation. Du är stabil och har en god förmåga att skapa relationer samt ett lågaffektivt bemötande. Du har lätt för att samarbeta och samverka med elever, kollegor samt vårdnadshavare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor.

Fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid samt möjlighet till semesterväxling för semesteranställda. Friskvårdscheckar, 2000:-/år 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/362
Kontakt
  • Joakim Andersson, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb