Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Välkommen att utvecklas med oss

Åbyskolan är en F-6 skola som har 420 glada och vetgiriga elever med cirka 50 engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar utifrån ett helhetsperspektiv.

Skolans profil är delaktighet och gemenskap där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar. Hos oss får du medarbetare med stort engagemang för undervisning, utveckling och samarbete. Vi arbetar i arbetslag och har ett förhållningssätt att se helheten där "jaget aldrig får bli större än laget". Nu söker vi dig som är fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidshem.

Verksamhetens mål är att genom ett lustfyllt lärande ska varje elev minst uppnått de olika ämnenas kunskapskrav för årskurs 6. Varje elev ska även fått möjlighet att utveckla sina egna unika förmågor, utifrån de övergripande mål och riktlinjer som anges i Lgr 11.

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag ingår att planera, undervisa och utvärdera lektioner utifrån fritidshemmets riktlinjer enligt Lgr 11. Du planerar och deltar också aktivt i skolans rastverksamhet. I arbetet ingår även samarbete i olika forum och föräldrakontakter.

Det här söker vi hos dig

Du är utbildad fritidspedagog eller har lärarexamen med inriktning fritidshem och du har tidigare erfarenhet av undervisning i klass/grupp i skola och fritidshem.  Du har också kunskap om och är väl bekant med att använda olika digitala verktyg.

Som medarbetare på Åbyskolan har du god samarbetsförmåga och en kulturell medvetenhet. Att hitta lösningar och se möjligheter är en ständig utmaning då vi alltid har fokus på varje elevs kunskap och lärande. Om du dessutom gillar att ha kul ser vi som ett ytterligare plus då vi sätter stort värde på trygghet och trivsel.

Villkor

Fritidspedagogexamen eller lärare med inriktning mot fritidshem.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet föreligger och intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västerhaninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/407
Kontakt
  • Carola Strömberg, 08-606 36 41
  • Joanna Forslund, 08-606 71 93
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-06-13
Sista ansökningsdag 2019-09-27

Tilbake til ledige stillinger