Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms City på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger en fem minuters promenad från stationen. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. På skolan har vi ca 900 st elever och ca 115 medarbetare.  Alla i teamet är  delaktiga för elevernas bästa och vi har inställningen att att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. På skolan finns även ett antal mindre grupper, lärstudios, för elever i behov av ett mindre sammanhang och särskilt stöd.

Vi söker  nu dig som är intresserad av att arbeta i vår lärstudio åk 1-5. Du kommer att arbeta i ett team med speciallärare och pedagoger som sedan tidigare arbetar i hos oss. Ditt uppdrag blir att stötta och entusiasmera elever i undervisning och aktiviteter under hela skoldagen. 

Du är fritidspedagog/grundlärare mot fritidshem eller har dokumenterad erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd och Npf-diagnoser. Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande och hälsa. Du behöver vara flexibel, uthållig  och kunna möta elever på ett lågaffektivt sätt. Teamet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa relationer till elever och vårdnadshavare. Tillsammans sätter ni en tydligt struktur för det dagliga arbetet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. 

Om du är intresserad kontakta gärna bitr. rektor Carina Reisö, 08-606 83 80,  för att berätta om din bakgrund och få information om uppdraget.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

 
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tungelsta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/309
Kontakt
  • Carina Reisö, 08-606 83 80
  • Anna Alvring, 08-606 70 00
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-06-08
Sista ansökningsdag 2019-07-15

Tilbake til ledige stillinger