Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Båtsmansskolan är en väletablerad F-6 skola med ca. 315 elever och 40 kompetenta medarbetare. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt bostadsområde i Haninge kommun.

Vi söker nu en driven och engagerad biträdande rektor som vill vara med och utveckla skolan inför framtiden. 

Ditt uppdrag

Du kommer främst att ansvara för fritidshemsverksamheten, förskoleklass och åk. 1-3. Du kommer ha personal-, elev-, planerings-, kvalitets- och utvecklingsansvar inom dessa grupper.

Du kommer arbeta nära rektor och skolans intendent. Tillsammans leder och fördelar vi arbetet och tar fram strategier för ökad måluppfyllelse, utveckling av verksamheten liksom elever och personal på skolan.

Du kommer ingå i skolans elevhälsoteam som består av rektor, specialpedagog, kurator och skolsköterska.

På uppdrag av rektor kan du även komma att ansvara för ett eller flera övergripande ansvarsområden på skolan.

Det här söker vi hos dig

Du ska ha erfarenhet av att arbeta som biträdande rektor och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda fritidshemsverksamhet. Slutförd rektorsutbildning är meriterande liksom goda kunskaper i och erfarenheter av att leda digitalisering inom skola.

Personliga egenskaper som värdesätts är god samarbetsförmåga och att du är en kommunikativ och tydlig ledare. Du har förmågan att bygga goda relationer till personal, elever och vårdnadshavare. Du är inspirerande och initiativtagande, strukturerad och självgående.

Som skolledare är du mål- och resultatorienterad, tydlig och strategisk. Kreativitet och möjligheten att se nya lösningar är också förmågor som värdesätts.

Det här kan vi erbjuda dig

  • Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor.
  • Fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid samt möjlighet till semesterväxling.
  • Friskvårdscheckar, 2000:-/år

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/18
Kontakt
  • Henrik Engebretzen, 08-606 75 25
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2018-04-10
Sista ansökningsdag 2018-04-27

Tilbake til ledige stillinger