Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Brandbergskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Beskrivning
Vi på Brandbergsskolan söker nu en ny lärare i textilslöjd inför hösterminen 2024. Brandbergsskolan är en F-9 skola med drygt 550 elever beläget i ett mångkulturellt område. På skolan har vi klasser från F-9 samt lärstudio, SU-grupper och anpassad grundskola. 

Arbetsuppgifter
Du undervisar i textilslöjd som sker i halvklass. Du behöver också ansvara för att ha kontakt med kollegor och vårdnadshavare, även mentorskap kan tillkomma framöver. Det sker fortlöpande ett dokumenterande arbete. Du som lärare ansvarar också för att hjälpa och vägleda eleverna i deras sociala utveckling. Vi på skolan eftersträvar att du som medarbetare vill vara med och påverka skolans utveckling.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för att undervisa i textilslöjd. Det är meriterande om du är legitimerad för att undervisa även i trä-och metallslöjd.

Det är meriterande om du har arbetat med elever med mångkulturell bakgrund och elever med NPF-svårigheter.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön, individuell löneförhandling
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/285
Kontakt
  • Patrik Eriksson, 08-6067407
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-03

Tillbaka till lediga jobb