Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", belägen i en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har storstaden i form av Stockholms city på bekvämt pendelavstånd, ca 30 minuter med bil och en dryg halvtimme med pendeltåget.

Tungelsta skola är organiserad i arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 900 elever och är ca 110 personal. Skolan arbetar ständigt för att all personal skall vara delaktiga i verksamhetsutvecklingen och vi baserar arbetet på antagandet att alla barn gör rätt om de kan. Intervjuer kommer att ske löpande.

Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken. Det är utifrån det som vi söker vår nya pedagog. Vi söker nu en hemkunskapslärare på högstadiet som vill arbeta i ett av våra arbetslag. Vi förväntar oss att Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet utmanar elevernas lärande under hela dagen. Elevernas kunskapsutveckling står i centrum och du behöver därför både vara lyhörd och flexibel.

På skolan arbetar vi i årskursvisa arbetslag och vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tungelsta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/594
Kontakt
  • Maje Moumou, 08-606 82 69
Publicerat 2018-10-26
Sista ansökningsdag 2018-11-26

Terug naar vacatures