Stadsbyggnadsförvaltningen, Park och teknik, Drift

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Parkarbetare Haninge kommun

Vill du hjälpa oss sommarsäsongen 2024?                                                                                                                           

I Park och teknikavdelningens driftenhet sköter vi kommunens offentliga utemiljöer och rekryterar nu 2 säsongsanställda parkarbetare.

Kanske är det ett sommarjobb för dig med pågående universitets- eller högskoleutbildning med inriktning inom Gröna utbildningar. De gröna utbildningsområdena är flera men kan till exempel vara inom skog, växtodling, djur, livsmedel eller trädgård. Ekologi, klimat, skogsbruk eller kvalificerad trädgårdsmästare – hållbar utemiljöförvaltning.

 

Välkommen att utvecklas med oss!

Vi är en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholm.

Driftenheten sköter kommunens offentliga miljöer för att skapa trygga, tillgängliga, säkra och inbjudande miljöer. Vi arbetar med drift och underhåll av våra offentliga utemiljöer i parker, bostadsnära natur, på lekplatser, vägar och torg. Vi drivs av att skapa och utveckla hållbara miljöer med fokus på biologisk mångfald, trygghet och god arbetsmiljö. I driftenheten i park- och teknikavdelningen behöver vi nu stärka upp våra driftteam med sommarpersonal - parkarbetare som vill vara med och förvalta och utveckla våra miljöer.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill arbeta i Haninges kommuns parker, stadsmiljö och bostadsnära natur och grönområden. I samarbete med trevliga kollegor kommer du bland annat arbeta med rensning av rabatter, etablering av träd, skötsel av perenner, renhållning, gräsklippning, slyröjning och andra förekommande arbetsuppgifter inom driften.

Du är kvalitetsmedveten och vill bidra till våra kommuninvånare med en trygg och upplevelserik utemiljö som du är med och bidrar till att utveckla.

Du ingår i ett team och i arbetsuppgifterna ingår att delta i planering och rapportering. Då enheten sköter driften även av gator, torg och trafikanordningar ingår även att stötta inom enhetens alla arbetsuppgifter vid behov.

Vi hjälper varandra och har tillsammans ansvar för helheten.

I samspelet med arbetskamrater och kommuninvånare krävs att du har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Det är viktigt att du gillar att vara flexibel och kan lösa arbetsuppgifter både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

 

Det här söker vi hos dig

Krav

Körkort B

Relevant utbildning eller erfarenhet av park/grönyteskötsel i offentlig miljö eller dokumenterad likvärdig erfarenhet Eller så utbildar du dig inom trädgård och söker relevant erfarenhet. Goda kunskaper i svenska.

 Det här kan vi erbjuda dig

Vi har ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har rökfri arbetstid. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan redan nu!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 20240502
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 4 månader heltid
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/177
Kontakt
  • Klara Palerius, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb