Social- och äldreförvaltningen, Särskilda boenden, Vallagården

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!

Välkommen att utvecklas med oss på Vallagården

Det lilla Silviahemcertifierade boendet vars mål är att vi tillsammans erbjuder en vård som skall leda till en känslan av högsta möjliga livskvalitet för våra vårdtagare.  

Ditt uppdrag

Uppdraget som gruppchef på Vallagården innebär att tillsammans med verksamhetschef leda och fördela arbetet för omvårdnadspersonalen, vara en del av en ledningsgrupp och ha ett tätt samarbete med teamet. Du kommer att vara en av två gruppchefer och förväntas vara en förebild och se helhetsuppdraget - att vi arbetar för våra medborgare- , vara lojal mot verksamhetens mål och fattade politiska beslut, liksom att följa arbetsgivarens riktlinjer, värderingar och policys. Chefsuppdraget innebär även att ha mod att utmana till förändring genom att uppmuntra nya idéer, kreativitet och driva ständiga förbättringar.

Rollen som gruppchef innebär varierande arbetsuppgifter:

-Du arbetar med nära ledarskap genom ett kontinuerligt samarbete med dina medarbetare i vård- och omsorgsarbetet av de boende.

- Du har ett arbetsmiljö- och budgetansvar för dina avdelningar och ansvarar för schemaplanering och bemanning

- Du har ett medarbetaransvar och håller i arbetsplatsmöten , målsamtal och lönesamtal.

-Du är väl insatt i arbetet som bedrivs och arbetar systematiskt med avvikelser genom att förbygga, utreda och följa upp uppkomna avvikelser.

- Du ansvarar för beställning av förbrukningsmaterial och mat samt tar emot  och granskar fakturor.    

Det här söker vi hos dig

- Att du  är utbildad undersköterska.

- Att du har flerårig erfarenhet av arbete som undersköterska inom vård och omsorgsboende och inriktning demens är att föredra.   

- Att du har någon form av ledarerfarenhet inom äldreomsorgsområdet.

För att axla chefsuppdraget ser vi att du tar ansvar och kan prioritera samt att du vågar både fatta beslut och be om hjälp. Du är prestigelös, står för ditt ord och vågar berätta om egna fel och misstag.  Du uppmuntrar, inspirerar och engagerar dina medarbetare genom att arbeta tillsammans med dem mot era gemensamma mål, utveckla samarbetet i gruppen och bygga ett team. Genom ett situationsanpassat ledarskap lägger du tid på att stötta och coacha dina medarbetare och använder tvåvägskommunikation genom att både lyssna och ställa frågor.
 
För att klara uppdraget som chef hos oss på bästa sätt behöver du vara en empatisk person med god samarbetsförmåga som är duktig på att kommunicera. Vi ser även att du är modig, kreativ och flexibel i ditt ledarskap.

Då tjänsten innebär många kontaktytor så är det mycket viktigt med en god samarbetsförmåga och vi lägger stor vikt på personlighet 

Det här kan vi erbjuda dig

Vi kan som arbetsgivare erbjuda dig ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, arbetar enligt schema samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan! 

Vi genomför bakgrundskontroller vid samtliga chefsrekryteringar. Dessa genomförs av upphandlad extern leverantör och sker i slutskedet av rekryteringsprocessen. 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/147
Kontakt
  • Fatou Chorr, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-19

Tillbaka till lediga jobb