Social- och äldreförvaltningen, SÄBO, Hagagården

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!

Beskrivning av verksamheten

Haninge kommun driver sex vård- och omsorgsboenden i egen regi; Hagagården, Vallagården, Ros-Anders gård, Johanneslund, Malmgården och Terrassen. Verksamheterna har varierande inriktningar med både somatik-, demens samt korttidsboende, sammantaget innefattar verksamheterna totalt ca 350 vårdplatser.

Arbetet inom avdelningen präglas av moderna arbetssätt, hög kompetens samt användandet den senaste välfärdstekniken. Vi arbetar med individen i fokus - de äldre ska trivas hos oss och uppleva att deras individuella behov tillgodoses i en miljö som präglas av gemenskap, trygghet och värme.  

Alla verksamheter har en tät samverkan och en gemensam plattform med övergripande rutiner och arbetsmetoder. Bemanningen samordnas löpande mellan verksamheterna utifrån aktuella resurser och behov. 

Välkommen att utvecklas med oss!

Ditt uppdrag:

Vi söker nu sjuksköterskor inför sommaren 2024 som kommer verka inom samtliga vård- och omsorgsboenden i egen regi. 

Din placering kommer att variera utifrån aktuellt behov. 

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete dagtid med möjlighet till tjänstgöring måndag till fredag. Du kommer att erhålla goda förutsättningar i ditt uppdrag genom en strukturerad introduktion i våra verksamheter tillsammans med våra erfarna sjuksköterskor. 

Uppdraget innebär förmånliga anställningsvillkor och en möjlighet till fortsatt anställning!

Som sjuksköterska leder du det dagliga omvårdnadsarbetet i samverkan med vårt multiprofessionella team bestående av omvårdnadspersonal, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare samt andra relevanta professioner och aktörer.  Du har en tät samverkan med ansvarig läkarorganisation och följer upp de boendes hälsotillstånd tillsammans med läkare och vidtar de åtgärder som ordineras. Du planerar, leder och följer upp arbetet som bedrivs inom ditt kompetensområde Du handleder och utbildar medarbetare för att upprätthålla relevant kunskap utifrån din profession. Du är väl insatt i verksamheten och följer upp och utreder avvikelser inom ditt kompetensområde.  Du leder det strukturerade arbetet med riskbedömningar och följer upp dem.

Din kompetens

  • Du är en legitimerad sjuksköterska som är trygg i din roll och har erfarenhet från äldreomsorgen.
  • Du tycker om att arbeta i team.
  • Du har en mycket god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift. 
  • Du har en mycket god social förmåga såväl i mötet med vårdtagare som i samverkan med kollegor. 
  • Du är engagerad, flexibel och ser möjligheter framför hinder.
  • Du har digital kompetens och har ett intresse för att implementering av nya lösningar.
  • Körkort B är meriterande

Vi lägger ner stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av att ha ett gott samarbete med kollegor. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till de boende, närstående samt medarbetare. Du är ansvarstagande och självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation.

Rekryteringen:

Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-06-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/69
Kontakt
  • Katarina Blocksjö, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-02-23
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb