Äldreförvaltningen, Sjuksköterskor/sjukgy/arbetsterapeuter

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.

Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. För att utvecklas tillsammans med oss behöver du ha förmåga att hantera, använda och lära dig mer om digitala verktyg. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Beskrivning av verksamheten

Är du sjuksköterska och redo att ta steget in i en ledarroll? Vår nystartade ledningsgrupp kan knappt vänta, vi vill träffa dig nu! Sök rollen som gruppchef HSL!

Du kommer att ingå i ledningsgrupp bestående av en verksamhetschef och 5 gruppchefer för sol personal och en gruppchef för resturangen "Vårt kök".

Hagagården vård- och omsorgsboende består av 90 lägenheter fördelat på 10 avdelningar varav 4 avdelningar med inriktning mot demens, 2 korttidsavdelningar med inriktning demens och 4 avdelningars med somatiskinriktning.

Ditt uppdrag

Vi söker en yrkesskicklig, trygg och närvarande gruppchef inom hälso- och sjukvård till vårt vård- och omsorgsboende, Hagagården i Haninge kommun. Som gruppchef inom äldreförvaltningen har du personal- budget-, verksamhets- och utvecklingsansvar för din verksamhet. Arbetet präglas av självständighet där du har ett tydligt ansvar och mandat för ditt område. Vi kommer under hösten att införa ett digitalt signeringssystem för hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ingår i den lokala ledningsgruppen och kommer att vara ersättare för verksamhetschefen vid dennes frånvaro. Vi kommer att genomföra en stor kompetensutvecklingssatsning för de personer som börjar arbeta som gruppchefer inom äldreförvaltningen då vi bedömer att gruppchefen har en mycket viktig roll.

Du behöver ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och förändringsbenägen. Du behöver ha ett starkt och tydligt ledarskap som inspirerar, skapar ömsesidigt förtroende mellan dig själv och medarbetarna, samt får medarbetarna att växa i sina yrkesroller och i sitt medarbetarskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Din kompetens

Det här söker vi hos dig:

  • Sjuksköterskelegitimation
  • Erfarenhet och goda kunskaper av arbete på vård- och omsorgsboende
  • Erfarenhet av någon typ av ledarskap (formellt ledarskap är optimalt, men ledarskap i egenskap av teamledare, projektledare eller motsvarande är också intressant)
  • Digital kompetens
  • God kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

 

 

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Som gruppchef HSL kommer du att få vara med och starta och utveckla nya arbetssätt då det är en ny roll i vår organisation. Du arbetar måndag till fredag dagtid vid boendet som ligger bara 20 minuter med buss från Gullmarsplan. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Låter det intressant? Då är du välkommen att utvecklas med oss. Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/640
Kontakt
  • Ellen Engström, 0703904012
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-10-17
Sista ansökningsdag 2019-11-17

Retour aux postes vacants