Ornö skola och förskola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Ornö skola och förskola ligger i Stockholms södra skärgård och du åker dit med färja från Dalarö. Enheten ligger naturskönt med skog och hav liksom historiskt intressanta miljöer alldeles intill. Enheten ingår i området Skärgårdsskolorna och har ett nära samarbete med Dalarö skola och förskola. Ornö förskola är en liten förskola med en åldersblandad avdelning. Det är den lilla förskolan med de stora möjligheterna.

Vi arbetar mot kommunens övergripande mål om höjd kunskapsnivå och ökad likvärdighet, sytematiskt kvalitetsarbete priorieteras liksom systematiskt arbete med värden och normer i enlighet med styrdokumenten. Förskolorna i Haninge kommun arbetar projektinriktat inspirerat av Reggio Emilia-filosofin.

Ditt uppdrag

Tillsammans med din kollega ansvarar ni för den pedagogiska verksamheten i förskolan, för dokumentation och kommunikation mellan verksamheten och VH. Du arbetar med språkutveckling och den tidiga matematikundervisningen. Du säkerställer barnens och elevernas delaktighet och inflytande och utvecklar verksamheten vid hela enheten tillsammans med övriga medarbetare.

Dina kvalifikationer

Legitimerad förskollärare eller barnskötare. Erfarenhet av arbete på förskola eller i förskoleklass. 

Din kompetens

Du har god samarbetsförmåga. Du är flexibel, kreativ och är en bra problemlösare. Vi lägger stor vikt vid  personliga egenskaper och mognad. 

Vi erbjuder dig

ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med engagerade kollegor i fantastisk skärgårdsmiljö. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande vilket innebär tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/474
Kontakt
  • Michaela Otterström, 08-606 51 05
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-09-17
Sista ansökningsdag 2019-10-30

Retour aux postes vacants