Socialförvaltningen, Ledsagning och Avlösarservice

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten.

Kontaktperson, ledsagning och avlösarservice

Ditt uppdrag

Som ledsagare underlättar du för någon med funktionsnedsättning att delta i livet utanför hemmet. Det kan vara aktiviteter som träning, promenader, kurser, fika, besök hos vänner eller läkare.

Dina kvalifikationer

Vill du hjälpa någon att bryta social isolering och agera stöttepelare i en annan människas liv? Vi säker dig som är lyhörd, engagerad och har en naturlig känsla för samspelet med andra människor. Du är erfaren och uppmärksam i din kontakt med andra samtidigt som du håller dig professionell utifrån ditt uppdrag.

Din kompetens

Du arbetar utifrån den enskildas behov och intressen samt förstår vikten av samarbetsförmåga då du samspelar med en person som behöver ditt stöd. Det är viktigt att du har god initiativförmåga och är flexibel, då det är på ditt ansvar att träffar och aktiviteter planeras och genomförs.

Vi erbjuder dig

Som ledsagare möjliggör du för den enskilde att delta i samhällslivet och bryta den isolering som ofta blir följden av ett funktionshinder. Det är ett utvecklande och varierande extraarbete som engagerar och där du kan göra skillnad för andra människor.

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Contrat de durée déterminée, plus long que 6 mois
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 5-20 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/470
Kontakt
  • Heidi Lindfors, Kontaktsekreterare, 08-606 75 49
  • Nanna Palm, Kontaktsekreterare, 08-606 72 52
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-07-16
Sista ansökningsdag 2019-08-16

Retour aux postes vacants