Socialförvaltningen, Ledsagning och Avlösarservice

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Kontaktperson, ledsagning och avlösarservice

Ditt uppdrag

Vi söker nu ett flertal avlösare till barn födda mellan 2006 och 2015. I arbetet som avlösare avlastar du föräldrar till ett barn med funktionsnedsättning i deras hem så att de får möjlighet till återhämtning och vila samt utrymme att utföra vardagliga ärenden.

Dina kvalifikationer

Brinner du för att arbeta med barn och vill agera stöttepelare i en familjs liv? Vi söker dig som är lyhörd, engagerad och har en naturlig känsla för samspelet med andra människor. Du är erfaren och uppmärksam i din kontakt med andra samtidigt som du håller dig professionell utifrån ditt uppdrag. Du är medveten om vikten av flexibilitet och känsla för situationen då arbetet som avlösare i huvudsak sker i någon annans hem.

Din kompetens

Du arbetar utifrån den enskildas behov och intressen samt förstår vikten av samarbetsförmåga då du samspelar med en person som behöver ditt stöd. Du har tidigare erfarenhet av arbete med barn. Har du erfarenhet av barn med diagnoser och i behov av särskilt stöd är det mycket meriterande.  

Vi erbjuder dig

Som avlösare möjliggör du för en familjs vardag att flyta på. Det är ett utvecklande och varierande extraarbete som engagerar och där du kan göra skillnad för andra människor.

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Contrat de durée déterminée, plus long que 6 mois
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 7
Sysselsättningsgrad 5-20 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/468
Kontakt
  • Heidi Lindfors, Kontaktsekreterare, 08-606 75 49
  • Nanna Palm, Kontaktsekreterare, 08-606 72 52
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-07-16
Sista ansökningsdag 2019-08-16

Retour aux postes vacants