Elevassistent på grundsärskolan inriktning ämnesområden

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Vi söker en musikintresserad, kompetent och stabil elevassistent till grundsärskolan, inriktning ämnesområden. Vi söker dig som vill utveckla musik -och rytmikgrupper med hjälp av arbetslaget.

Vår grundsärskola, åk 1-6, finns i olika byggnader inom skolans område. Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla elevernas kunskapsresultat och sociala kompetens. Vi kallar oss för hälsans skola, där hela individen står i fokus. Vi är sockersmarta, vilket innebär att vi gör aktiva val gällande skolmaten.

Arbetsuppgifter
Elevassistentens arbetsuppgifter är att under klassläraren och fritidspedagogens pedagogiska ansvar, aktivt delta i planering, genomförande av undervisningen inom skol- och fritidshemsverksamheten. Här tar du ett aktivt ansvar för musik -och rytmiken. Eleverna inom grundsärskolan kan ha andra funktionsnedsättningar såsom autism, rörelsehinder, vilket innebär att det i uppdraget ingår omsorgsansvar, såsom matning, sondmatning, medicinering, användning av liftar och blöjbyten. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt tungt.

Kvalifikationer, vi söker dig som:

- Har kunskap och erfarenhet av intellektuell funktionsnedsättning.
- Har kunskap och erfarenhet av andra olika funktionsnedsättningar.
- Har kunskap om autism och olika beteendestörningar.
- Har kunskap om AKK - alternativ kompletterande kommunikation.                              - Har musik -och rytmik kunskap.
- Har ett stort intresse för skolutveckling inom grundsärskolan.
- Är stabil, då en kontinuitet i verksamheten är viktig för elevernas utveckling.                - Har lätt för att samverka och samarbeta.  
- Personlig lämplighet och tidigare erfarenhet av arbete inom grundsärskolan.

Du får:
Arbeta i en organisation i stark utveckling
Arbeta med kompetenta kollegor och en erfaren skolledning

Villkor
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval, intervjuer och tillsättning kan ske under annonstiden. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vendelsö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/451
Kontakt
  • Eva Björkqvist, 08-606 7142
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-07-04
Sista ansökningsdag 2019-08-03

Retour aux postes vacants