Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Vi söker dig som vill starta upp en av våra nya 4:or!

Svartbäcksskolan är en skola med fokus på barnen och deras framtid. Vi erbjuder en kombination av stabilitet och tradition där du har möjlighet att bli en del av en verksamhet som vågar tänka nytt, tänka framåt och tänka stort. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, progressivitet och stort engagemang.
Skolan ligger vid Tyresta nationalpark i Haninge kommun med urskogen runt hörnet.

Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla verksamheten genom att vara en attraktiv skola där alla elever får plats och där vi jobbar tillsammans med målet i sikte för att skapa goda kunskapsresultat. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling av verksamheten, IKT, samt med pedagogiskt ledarskap. Vår skolmiljö är kreativ vilket vi på olika sätt synliggör lärandet. Vi arbetar aktivt med att öka elevernas kunskaper genom att ha ett nära samarbete med lärare, ledning och specteam. Skolans mål är ökad likvärdighet och att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla.

Vi har förstelärare som tillsammans med skolledningen leder den pedagogiska utvecklingen och har fokus på så väl det kollegiala lärandet som våra gemensamma mål.

Vi utgår från samtalsmetoden CPS i vårt arbete med eleverna. CPS är en metod för bland annat konfliktlösning som utgår från förhållningssättet att barn gör rätt om de kan.

Maten i vår skolrestaurang är hemlagad av våra kockar och vi är återkommande nominerade i White guide junior. 

Du kommer arbeta i ett arbetslag där det infår 2 årskurs 4:or. Det är två mentorer samt en lärare på 30% som stöttar upp.  

Vi arbetar aktivt med att öka elevernas kunskaper genom att ha ett nära samarbete med lärare, ledning och specteam. Skolans mål är ökad likvärdighet och att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla.

Vi söker dig med Matte och No kompetens och undervisningen kommer vara i 2 klasser, men mentorskapet för en av klasserna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kan tillsättas under rekryteringsperioden. 

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/446
Kontakt
  • Michelle Näslund, 08-606 50 89
Publicerat 2019-06-27
Sista ansökningsdag 2019-07-27

Retour aux postes vacants