Stadsbyggnadsförvaltningen, Vatten- och avloppsavdelningen (VA), VA-verk

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Det händer mycket i Haninge inom samhällsbyggnadsområdet! Många detaljplaner och exploateringsprojekt pågår för att möjliggöra utveckling av den centrala stadskärnan, nya bostadsområden och omvandling av fritidshusområden till villabebyggelse. Detta medför ett stort investeringsbehov av kommunens dricksvatten- och avloppsanläggningar. Som ett led i detta söker VA-avdelningen ytterligare en drifttekniker.

Ditt uppdrag

Som drifttekniker för enheten VA-verk ingår du i en grupp på 11 personer. Det huvudsakliga arbetet består av drift, underhåll och utveckling av kommunens vattenverk, reningsverk och tillhörande anläggningar. Du ansvarar tillsammans med dina medarbetare för planering och såväl förebyggande som avhjälpande underhåll i det dagliga arbetet. Beredskapstjänstgöring ingår.

Det här söker vi hos dig

Vi tror att du har intresse och nyfikenhet gällande mekaniska och flödesinriktade processer samt är praktiskt lagd. Du trivs med att planera ditt arbete utefter givna förutsättningar, har lätt för snabba kast och inspireras av att lösa problem tillsammans med dina kollegor. Kunskap inom avloppsrening och dricksvattenproduktion är meriterande, likaså tidigare erfarenhet inom VA-branschen och datoriserad driftövervakning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig en självständig roll med spännande och varierande arbetsuppgifter på enheten VA-verk. Enheten har 11 medarbetare och tillhör stadsbyggnadsförvaltningens VA-avdelning med ca 50 medarbetare som ansvarar för den kommunala vatten- och avloppsverksamheten i Haninge. Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra anställda ger ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med god kvalitet.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/416
Kontakt
  • Stefan Fredriksson, 08-606 71 30
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-06-20
Sista ansökningsdag 2019-09-01

Retour aux postes vacants