Utbildningsförvaltningen, Grundsärskola, Svartbäcksskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Lärare inom grundsärskolan inriktning ämnen

Inom Svartbäcksskolans rektorsområde finns Haninge kommuns enda grundsärskola för åk 1-6, vi har för närvarande nio klasser, två med inriktning ämnen och sju med inriktning ämnesområden. Nu söker vi en behörig speciallärare för en av våra ämnesklasser. Klassen startade upp i höstas med 6 elever och 3 elevassistenter. Svartbäcksskolans grundskola består av ca 500 elever från förskoleklass till åk 6.

Vår gemensamma vision är:

" I hälsans skola får alla plats, vi jobbar tillsammans med målet i sikte"

Vi arbetar mot vår vision genom; ROTH dvs Respekt, Omtanke, Tillit och Hälsa. Hälsans skola innebär att vi bedriver mycket rörelse vi är sockersmarta och lägger stor vikt på ledarskapet.

 Arbetsuppgifter 

Sedvanliga läraruppgifter inom grundsärskolan inriktning ämnen dvs. du planerar, utför och dokumenterar elevernas utveckling. Du är en tydlig, trygg ledare i klassen som lägger stor vikt vid att möta varje elev och arbeta tålmodigt med att skapa relationer i denna "nya klass". Det är du som leder det pedagogiska arbetet och handleder elevassistenterna mot målen. Du måste vara lyhörd och ha lätt för att samarbeta. Våra elevassistenter är kompetenta och har lång erfarenhet av sitt arbete. Du samarbetar med fritidshemmet för att möjliggöra elevens hela läroprocess under dagen. Du ska bedriva en modern och kreativ undervisning och hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för att undervisa i grundsärskolan inriktning ämnen. Du är en tydlig, stabil ledare, har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument. Du använder din kreativitet för att anpassa ditt förhållningssätt, dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån elevernas behov. Du bedriver en rolig, inspirerande och utmanande undervisning där AKK= Alternativ Kompletterande Kommunikation får stort utrymme. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019 11 25
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/628
Kontakt
  • Eva Björkqvist, 08-606 71 42
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-11-09

Takaisin avoimiin työpaikkoihin