Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Har du idéer för framtiden och drivs av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med kollegor som vill göra skillnad redan idag! Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. En ny attraktiv, hållbar stadskärna skapas, 20 min från söder, och spaden är satt i jorden.

Utveckling är en del av vår vardag i mötet med kollegor, alla Haningebor och i vår strävan efter att hela tiden lära oss att göra saker ännu lite bättre. Vi på stadsbyggnadsförvaltningens avdelning Park och natur ansvarar för skötsel och utveckling av kommunens parkmark, bostadsnära skog och utemiljön vid skolor, förskolor och äldreboenden. Vårt uppdrag är att verka för ett varierat och upplevelserikt Haninge och planera för attraktiva parker och utemiljöer för alla.

Vi gillar att göra människor glada och stolta över utemiljön i Haninge. Vi vill synas genom nytänk och satsningar som skapar "snackisar". Vi fångar upp det senaste och bjuder in till samarbete med intressanta profiler i branschen. Något vi kan göra, då vi arbetar till största delen i egen regi, och får utvecklas över yrkesgränser, arbeta med kunskapsöverföring och genomföra projekt från idé till verklighet.


Ditt uppdrag

Du kommer arbeta i nära samarbete med kollegor, både inom egna teamet och inom andra kompetensområden. Exempel på dina arbetsområden är att:

  • Byggleda investeringsprojekt, ex parkreinvesteringar, lekplatsupprustningar och ombyggnad av skol/förskolegårdar.
  • Bevaka och följa upp skötselentreprenader under garantitiden för nya parkytor samt av egna skötselentreprenörer.
  • Projektleda driftsprojekt, ex strategier för grässkötsel och skogsvård.
  • Samordna avdelningens upphandlingar och hantera avtal.
  • Ta fram underlag för beställningar och beslut.
  • Ajourhålla digitala verksamhetssystem och GIS.

 

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig med landskapsingenjörsexamen eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från genomförande av anläggningsprojekt, antingen som beställare eller utförare, vilket givit dig goda kunskaper inom entreprenadjuridik. Erfarenhet av markbesiktning, lekplatssäkerhet och GIS-verktyget MapInfo är meriterande.

Vi önskar oss en självgående, strukturerad kollega med stor samarbetsförmåga. Du har en nyfikenhet på digital utveckling och ett intresse av omvärldsbevakning.

Du behöver ha B-körkort och förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

 

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Haninge kommun med Experis Engineering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel på 0730-211 833 eller på hakan.kempel@se.experis.com. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Läs mer på https://www.haninge.se.

 

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/362
Kontakt
  • Håkan Kempel, 0730 211 833
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-06-14
Sista ansökningsdag 2019-08-04

Takaisin avoimiin työpaikkoihin