Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Dalarö skola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Beskrivning

Skärgårdens skolor ligger ute i Haninges vackra skärgårdsidyll och består av skolorna Dalarö, Ornö, Muskö och Utö. 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att undervisa i slöjd i åk 3-9 och teknik i åk 7-9 på Dalarö, resor till de andra öarna kan förekomma. Du är en del av ett arbetslag tillsammans med andra lärare och ni samarbetar nära kring skolornas elever. Lärare och övriga medarbetare på skolan känner alla elever. 

Som medarbetare hos oss har du höga, positiva förväntningar på dina elever och du lägger stor vikt vid samarbete med kollegor, elever och föräldrar. Du är en tydlig kommunikatör.

Att utveckla din undervisning är en självklarhet för dig. Du är nyfiken på aktuell forskning och håller dig uppdaterad på nya rön. Du vågar prova nya saker i undervisningen. Att arbeta med formativ bedömning är en självklarhet för dig. Du har utarbetade strategier för hur du ska få varje individuell elev att komma så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och du är van vid att tänka utanför boxen.

För dig är det en självklarhet att alla barn kan om de får rätt förutsättningar.

Du inser värdet av positiva relationer och positiva förväntningar. Du tycker om att arbeta med ungdomar och har lätt för att skapa en konstruktiv relation till dem.

Du är van vid att använda IKT i undervisningen.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i slöjd och teknik.

 

Villkor

Deltid

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 14/8 2023
Löneform Ferielön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/329
Kontakt
  • Annika Thordevall, bitr. rektor, 08-6065105
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-6067000
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-10

Tillbaka till lediga jobb