Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Svartbäcksskolan är en skola med fokus på eleverna och deras framtid. Vi strävar efter en kombination av stabilitet och tradition samtidigt som vi är en verksamhet som vågar tänka nytt, tänka framåt och tänka stort. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och stort engagemang. Svartbäcksskolan är en F-6 skola med tillhörande grundsärskola åk 1-6 med ca totalt 530 elever.

Skolan ligger vid Tyresta nationalpark i Haninge kommun med urskogen runt hörnet.

Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla verksamheten genom att vara en attraktiv skola där alla elever får plats och där vi jobbar tillsammans med målet i sikte för att skapa goda relationer och kunskapsresultat. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling av verksamheten där höjda resultat, ökad likvärdighet samt tillgänglig lärmiljö står högt på agendan.

Vi kallar oss för hälsans skola och är ”sockersmarta”. Vi satsar på näringsriktig kost och vår skolrestaurang är återkommande nominerade i White guide junior.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare till lågstadiet. 

Du ansvarar för planering och undervisning samt samordnar en fungerande struktur ihop med övriga klasslärare i arbetslaget. Viktiga komponenter för framgång är fungerande samplanering och ett starkt engagemang på individnivå.

Kvalifikationer
Du är en lugn och strukturerad lärare med ett starkt eget driv. Du behöver vara flexibel, självgående, empatisk och vara öppen för nära samarbeten.

Villkor
Behörighet att undervisa i lågstadiet.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/415
Kontakt
  • Emma Lundin, 08-606 70 75
Publicerat 2019-06-13
Sista ansökningsdag 2019-06-25

Return to job vacancies