Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Fredrika Bremergymnasiets mest populäraste program - El- och energiprogrammet söker nu en ellärare med kunskap, kompetens och praktisk erfarenhet från arbete i elbranschen.

Ditt uppdrag

Du kommer att undervisa i kurserna: Fastighetsautomation, Elmotorstyrning, Energiteknik 1, Praktisk ellära. Omfattning av tjänsten just nu är 60% men den kan komma att utökas till nästa läsår.

Du förbereder eleverna med din kunskap och erfarenhet inom branschen och har goda branschkontakter.

Tillsammans med övriga lärare i ditt programlag samt ämneslag, utvecklar du undervisning och samverkan inom och mellan ämnen. Du gillar att arbeta med människor, är en god relationsbyggare som gärna skapar god laganda.

Våra lärare är organiserade i programarbetslag med utgångspunkt i gemensamma elevgrupper och varje lärare är mentor för en klass.

 

Det här söker vi hos dig

Du som söker är engagerad och intresserad av ungdomar, du brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och du har varje elevs bästa i fokus, samt har kunnighet och erfarenhet av yrket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och vi arbetar aktivt med pedagogiskt utvecklingsarbete: formativ undervisning, gemensamma lektionsstrukturer, likvärdig bedömning och undervisning. Det är viktigt att du kan planera och strukturera upp ditt arbete självständigt.

Du är engagerad och kunnig i dina ämnen och är en skicklig pedagog som gillar utmaningar, tycker om att samarbeta med kollegor, uppnår goda studieresultat i dina undervisningsgrupper och har god kommunikation med elever, vårdnadshavare och bransch. Du vill arbeta i ett arbetslag med engagerade och professionella lärare. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera och bygga relationer med elever såväl som andra vuxna.

Du har elevfokus samt tidigare erfarenhet av att undervisa på gymnasienivå. Du är väl förtrogen med IKT i undervisningen, Du är också väl förtrogen med gällande kursplaner för gymnasieskolan.

Meriterande om du har erfarenhet av att undervisa på gymnasienivå, är väl förtrogen med IKT i undervisningen, och är också väl förtrogen med gällande kursplaner för gymnasieskolan.

Du ska vara samarbetsvillig, lyhörd, driven och strukturerad. Du ska tala svenska flytande både skriftligt och muntligt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (för legitimerad lärare) på 60% med möjlighet till 100% under nästa läsår. Tjänsten är ferieanställning vilket innebär att du har semester under större delen av samtliga skollov.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/383
Kontakt
  • Olga Glomdal, +46708719994
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-06-04
Sista ansökningsdag 2019-06-25

Return to job vacancies