Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss


Sektionen personlig assistans i Haninge kommun har idag c:a 40 brukare. Vi ansvarar för att beslutad assistans blir utförd med god och säker kvalitet. Till stöd i detta arbete har vi ett bemanningscenter som är öppet alla dagar i veckan, dagtid, och som sköter tillsättandet av vikarier vid ordinarie personals frånvaro. Nu söker vi en ny medarbetare som vill vara med på vår resa när vi blir världens bästa bemanningscenter.

Ditt uppdrag

Dina arbetesuppgifter består i huvudsak att bemanna vid våra ordinarie personliga assistenters frånvaro. Arbetet sker med både akuta lösningar och strategisk långsiktighet. Kommunikationen mellan vikarier, kunder och ordinarie personal sköter du via telefon och mail. Som stöd i arbetet har du kommunens bemanningsprogram Perspool samt affärssystemen Heroma och AiAi. I tjänsten ingår även vissa administrativa uppgifter utifrån givna uppdrag. Arbetet sker på dagtid blandade vardagar och med helgtjänstgöring varannan helg.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som vill jobba hos oss som bemanningsassistent. Arbetet har emellanåt högt tempo där du måste kunna prioritera inkomna ärenden, vilket ställer stora krav på din kreativitet och beslutsamhet. Du är serviceinriktad och relationsskapande i din kontakt med både kunder och personal, och gör ditt yttersta för att ge samtliga parter det absolut bästa bemötandet. Du är resursmedveten och förstår vikten av att leverera högsta kvalité i ditt arbete utifrån givna förutsättningar.

Har du tidigare erfarenhet av arbete med bemanning ses det som mycket meriterande.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett givande arbete i en verksamhet under utveckling, där du kommer att få beröra många arbetsområden såsom arbetsrätt, funktionshinderslagstiftningen samt övriga personalfrågor tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterväxling.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Probationary period
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/370
Kontakt
  • Lovisa Gauffin / Samordnare, 08-606 72 52
  • Therese Thimén Johnstone, 08-606 84 57
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-05-29
Sista ansökningsdag 2019-06-29

Return to job vacancies