Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", belägen i en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms city på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger en ca 5 minuters promenad från Tungelsta station.  

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 900 elever på skolan och är ca 115 medarbetare. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas. Alla i teamet är delaktiga i elevernas bästa och har inställningen att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling som ex höjda resultat och ökad likvärdighet. Vi prioriterar läs-, skriv- och matematikinlärning i alla ämnen.

Nu söker vi dig som vill arbeta med och utveckla vår verksamhet i åk 5. Du är utbildad och legitimerad lärare, du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande. Ditt uppdrag blir att vara mentor och undervisa samt gemensamt med teamet utveckla verksamheten. Till hösten behöver teamet utökas med en lärare i år 5. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Om du är intresserad kontakta bitr. rektor Lotte Wassberg, 08-606 83 54, för att berätta om din bakgrund och få mer information om uppdraget. 

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 
Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Tungelsta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/334
Kontakt
  • Lotte Wassberg, 08-606 83 54
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-05-19
Sista ansökningsdag 2019-06-19

Return to job vacancies