Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Riksäpplet är en gymnasieskola vackert belägen vid Rudans friluftsområde. Den ligger i direkt anslutning till pendeltågsstation Handen. På riksäpplet finns ekonomiprogrammet, handels-och administrationsprogrammet samt introduktionsprogram och en gymnasiesärskola.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med elever på vår särskola.Vi ser det därför som en merit om du har erfarenhet av att arbeta på särskola eller liknande verksamheter. I vår verksamhet finns elever på olika utvecklingsnivåer och inom tre olika program. Vi har de två nationella programmen Administration, handel och varuhantering, Hotell, restaurang och bageri samt Individuella programmet. Du kommer främst att undervisa på individuella programmet. I din tjänst kommer det finnas utrymme att handleda pedagogiskt och att utveckla våra lärmiljöer. Fokus är elevens utveckling och välmående i verksamheten.

Du måste vara självgående och ta egna initiativ samtidigt som du är lyhörd för elevernas behov och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer.

Kvalifikationer


 Du kommer att arbeta i ett team där det är viktigt med samarbete och flexibilitet, samtidigt behöver du vara självständig och ta egna initiativ. Vi ser det som ett krav att  du har erfarenhet av att undervisa elever som har olika förutsättningar. Vi ser helst att du är utbildad specialpedagog/speciallärare.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/447
Kontakt
  • Lars Madsén, 070-648 15 48
  • Marie Jonsson, 08-606 9181
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2018-08-27
Sista ansökningsdag 2018-09-28

Return to job vacancies