Social- och äldreförvaltningen, Särskilda boenden och hälso och sjukvård

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!

Gör en meningsfull skillnad – bli en del av vårt dynamiska team!

Din nya resa börjar här! Är du redo för en inspirerande karriär där du verkligen kan göra skillnad? Vi söker nu en passionerad arbetsterapeut som brinner för att förbättra livskvaliteten för våra äldre. Hos oss får du chansen att utmana dig själv, växa professionellt och bidra till en meningsfull vardag för de äldre.

Ditt uppdrag: Som en nyckelspelare i vårt team kommer du att ha den äldres välbefinnande som din ledstjärna. Genom att bedöma och anpassa deras vardagsmiljö, förskriva hjälpmedel och coacha dem i deras dagliga aktiviteter, spelar du en central roll i att främja deras självständighet och livsglädje.

Ditt team: Du blir en del av ett tvärprofessionellt team där samarbete och expertis går hand i hand. Tillsammans med omvårdnadspersonal, sjuksköterska, fysioterapeut och gruppchef skapar du en harmonisk och stödjande miljö för våra boende. Du kommer ingå i ledningsgruppen på Terrassen där du är en del av att driva Terrassen framåt.

Dina arbetsplatser: Ditt arbete kommer att vara fördelat mellan Terrassen, vårt moderna boende i hjärtat av Handen, och Malmgården, vår idylliska oas på Dalarö. Med en flexibel placering får du uppleva det bästa av två världar. Fördelningen kommer vara 70% på Terrassen och 30% på Malmgården.

Vem vi söker: Vi söker dig som är en legitimerad arbetsterapeut med en stark yrkesidentitet och erfarenhet från äldreomsorgen. Om du har specialistkunskaper inom områden som demens eller palliativ vård, ser vi det som en stor tillgång. Din förmåga att driva projekt, ditt teamarbete och din positiva inställning till förändring och utveckling gör dig till en ideal kandidat.

Ditt engagemang: Som person är du engagerad, ansvarstagande och har en naturlig förmåga att bygga relationer. Du är den som ser möjligheter och din kommunikativa förmåga lyser igenom både i personliga möten och i skrift.

Vad vi erbjuder: Vi erbjuder dig en stimulerande roll med variation och möjligheter att påverka. Du blir en del av ledningsgruppen på Terrassen och blir en viktig del i utvecklingen. Arbetstiderna är måndag till fredag, du är ledig röda dagar och klämdagar. Du kan även semesterväxla och får då 5-6 extra semesterdagar. En poolbil kan lånas för att nyttja vid förflyttning mellan Terrassen och Malmgården. Dessutom får du tillgång till gym i kommunhuset och friskvårdsbidrag.

Ta nästa steg i din karriär med oss! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av vårt engagerade team. Intervjuer sker löpande, så vänta inte för länge – din framtida karriär väntar på dig hos oss!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-05-13 eller enl överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/149
Kontakt
  • Pontus Svanamo, 08-6069650
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-04-24
Sista ansökningsdag 2024-05-15

Tillbaka till lediga jobb