Äldreförvaltningen, Vård och omsorgsboende, Johanneslund

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.

Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. För att utvecklas tillsammans med oss behöver du ha förmåga att hantera, använda och lära dig mer om digitala verktyg. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Välkommen att utvecklas med oss

Är du sjuksköterska och redo att ta steget in i en ledarroll? Tycker du precis som vi, att framgång nås genom teamarbete? Vår nystartade ledningsgrupp kan knappt vänta, vi vill träffa dig nu! Sök rollen som gruppchef HSL!

Vi söker en yrkesskicklig, trygg och närvarande gruppchef inom Hälso- och sjukvård till vårt vård- och omsorgsboende, Johanneslund i Haninge kommun.

Ditt uppdrag

Som gruppchef inom äldreförvaltningen har du personal- budget-, verksamhets- och utvecklingsansvar för din verksamhet. Din grupp består av sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Arbetet präglas av självständighet där du har ett tydligt ansvar för ditt område. Då vi värdesätter teamarbete i alla led behöver du ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och förändringsbenägen. Du behöver ha ett starkt och tydligt ledarskap som inspirerar, skapar ömsesidigt förtroende mellan dig själv och medarbetarna, samt får medarbetarna att växa i sina yrkesroller och i sitt medarbetskap. Vi kommer under hösten att införa ett digitalt signeringssystem för hälso-och sjukvårdsinsatser. Du ingår i den lokala ledningsgruppen och kommer även att vara ersättare för verksamhetschefen vid dennes frånvaro. Vi kommer att genomföra en stor kompetensutveckling för de personer som börjar arbeta som gruppchefer inom äldreförvaltningen då vi bedömer att gruppchefen har en mycket viktig roll. 

Det här söker vi hos dig

  • Sjuksköterskelegitimation
  • Erfarenhet och goda kunskaper av arbete på vård- och omsorgsboende.
  • Erfarenhet av någon typ av ledarskap (formellt ledarskap är optimalt, men ledarskap i egenskap av teamledare, projektledare eller motsvarande är också intressant)
  • Digital kompetens
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
  • God kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift
  •  
  •  

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Som gruppchef HSL kommer du att få vara med och starta och utveckla nya arbetssätt då det är en ny roll i vår organisation. Du arbetar måndag till fredag dagtid. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. 

Låter det intressant? Då är du välkommen att utvecklas med oss. Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/644
Kontakt
  • Ellen Engström, 070-390 40 12
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-10-22
Sista ansökningsdag 2019-11-29

Tilbage til Ledige stillinger