Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Riksäpplet är en gymnasieskola vackert belägen vid Rudans friluftsområde. Den ligger i direkt anslutning till pendeltågsstation Handen. På riksäpplet finns ekonomiprogrammet, handels-och administrationsprogrammet samt introduktionsprogram och en gymnasiesärskola.

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar både ekonomiska och handelsämnen. Ämnen som ingår är bl a entreprenörskap och företagande, ledarskap och organisation, affärsjuridik samt handelsämnen.. Tjänsten är en visstidsanställning för läsåret 19/20. Både ekonomiprogrammet och handelsprogrammet håller på att organisatoriskt flyttas till Fredrika Bremergymnasiet så rekryteringsbehovet fr o m läsåret 20/21 kommer att beslutas av denna skola.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare på gymnasienivå med behörighet i ekonomiska ämnen/handelsämnen.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/363
Kontakt
  • Lars Madsén, 070-648 1548
  • Marie Jonsson, 08-606 9181
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-05-27
Sista ansökningsdag 2019-06-27

Tilbage til Ledige stillinger