Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Det händer mycket i Haninge inom samhällsbyggnadsområdet! Många detaljplaner och exploateringsprojekt pågår för att möjliggöra utveckling av den centrala stadskärnan, nya bostadsområden och omvandling av fritidshusområden till villabebyggelse. De kommande 10 åren beräknas kommunens utveckling medföra VA-investeringar på ca 200 Mkr/år. Projekt- och utredningsenheten behöver förstärka med projektledare.

 

Ditt uppdrag

Som projektledare kommer du att ansvara för investeringsprojekt i dess helhet från planering, utredning och upphandling till genomförande och avslut. Du har ansvar för budget och den ekonomiska uppföljningen som hör till.  

Du måste ha förmågan att se både helheten för området samtidigt som de små detaljerna också är viktiga. Du kommer att ha mycket kontakter med övriga medarbetare på VA-avdelningen och förvaltningen liksom konsulter, entreprenörer och kunder.

Du kommer att tillhöra enheten Projekt och utredning på 11 personer som bland annat leder investeringsprojekt och deltar i kommunens stadsbyggnadsprojekt som VA-tekniskt stöd.

 

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som har ingenjörsexamen, gärna samhällsbyggnad eller väg- och vatteningenjör, med inriktning mot VA-teknik och med minst 3-5 års yrkeserfarenhet alternativt i anläggningsbranschen med några år. Vi ser att du har erfarenhet av projekteringsarbete sedan tidigare. För att lyckas i rollen är du en problemlösare, självständig och duktig på att strukturera ditt arbete. Vidare har du god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera på alla nivåer. Du är utåtriktad och har förmåga att skapa ett brett kontaktnät. Du kan utrycka dig mycket väl i såväl tal som skrift. God datorvana och B-körkort är ett krav.

Med din kunskap och ditt engagemang förväntas du delta i utvecklingen av rutiner och arbetssätt så att vi tillsammans skapar ett ännu bättre Haninge.

Erfarenhet från byggledning, projektledning, upphandling och entreprenadsjuridik är meriterande. Stört merit är att ha arbetat med Vatten och Avlopps frågor

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig en självständig roll med spännande och varierande arbetsuppgifter på enheten Projekt- och utredning med placering i Handens industriområde (Anläggarvägen 6). Enheten tillhör stadsbyggnadsförvaltningens VA-avdelning med ca 45 medarbetare som ansvarar för den kommunala vatten- och avloppsverksamheten i Haninge.

 Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra anställda ger ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med god kvalitet.

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/598
Kontakt
  • Christian Bascunan, 08-606 70 00
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2018-10-27
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Tilbage til Ledige stillinger