Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Haga/Lyckebyskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Haninges skolor arbetar målinriktat och medvetet med ökad måluppfyllelse. Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 1000 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi framtiden!

Vi söker fritidsledare till årskurs 7-9

Arbetsuppgifter

Planera, leda och utveckla fritidsverksamhet för ungdomar i årskurs 6-9. Samarbeta med skola, föreningar och andra aktörer. Ordna aktiviter som inspirera barn och ungdomar till lärande och utveckling av det som man är intresserad av.

I det dagliga arbetet ingår även arbete som elevassistent samt arbete med skolans idrottsförening.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av fritidsverksamhet och föreningsliv. Du tycker om utmaningar och har ett stort driv och engagemang. Du är en inspiratör och kan även se ungas delaktighet och kreativitet som en tillgång i verksamheten.

Som person har du en god ledarskapsförmåga. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt innehar en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse 3-6 måneder
Anställningen avslutas 170430
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/409
Kontakt
  • Lisa Sahlstedt, 08-606 70 00
Publicerat 2016-12-20
Sista ansökningsdag 2017-01-20

Tilbage til Ledige stillinger