Utbildningsförvaltningen, Förskola, Förskoleområde Västerhaninge norra

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Västerhaninge Norra förskolor

Vikarierande förskollärare till Västerhaninge Norra förskolor.
Som förskollärare inom Haninge kommun är du med och arbetar för barnens röst i samhället och kommungemensamma projektet ” Tillsammans genom Vär(l)den ”.

Om rollen
Vi söker nu en till kollega som under Hösten 2024 och våren 2025 vill vara med på vår resa! Som vikarierande förskollärare är du drivande i det pedagogiska arbetet, har fokus på undervisning utifrån Lpfö18. Genom pedagogisk dokumentation och reflektion formar du utbildningen tillsammans med dina kollegor. Du värdesätter en tillgänglig, tydlig och tilltalande lärmiljö med språkutvecklande arbetssätt i fokus.

Du som förskollärare är positiv, initiativrik och engagerad. Tillsammans med dina kollegor skapar du de bästa förutsättningar för alla barn att lära och du är även en del i att värna om god arbetsmiljö.

Vi arbetar med stort ägarskap hos pedagoger och barn och vi har en stabil organisation som bygger på 1000 pedagogers röster och barns delaktighet som en given del i verksamheten. I olika forum och nätverk ges pedagoger möjlighet till kollegialt utbyte och verksamhetsutveckling. Ett riktmärke för oss är att genom tydlighet i organisationens alla delar skapa rimlighet i uppdraget.

Som vikarierande förskollärare hos oss har du regelbundna uppföljningar och får stöttning av biträdande rektor och pedagogista som arbetar i vårt område.

Vi söker dig som:

har förskollärarlegitimation anser att varje möte är betydelsefullt är en medforskande pedagog är trygg i förskolans styrdokument arbetar aktivt med barnkonventionen arbetar med digitala verktyg och använder det som en naturlig del i vardagen arbetar utifrån 100 språklighet ger och tar emot feedback på ett konstruktivt sätt. vill skapa en likvärdig utbildning för alla barn

Förmåner
Vi erbjuder dig en trygg och stabil organisation med ägarskap i fokus. Vi erbjuder en förmånsportal med rabatter och friskvårdserbjudande. Fri tillgång till kommunens gymanläggning.

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Skicka din ansökan redan idag!
Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta rektor Maria Sandström på telefon 08 606 7443 eller e-post maria.sandstom@haninge.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 12 augusti
Löneform Individuell lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/350
Kontakt
  • Maria Sandström, 08-6067443
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-07-05

Tillbaka till lediga jobb