Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Haga/Lyckebyskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 850 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur. 

Vår vision är: Tillsammans skapar vi framtiden!

Vi söker nu en kock som vill vara med och bidra till att ge barn och ungdomar positiva matupplevelser.

Ditt uppdrag

Som kock ska du brinna för mat, service och kvalitet. Hos oss lagar du välbalanserad kost från grunden. I dina primära arbetsuppgifter ingår också sedvanliga uppgifter i ett skolkök så som t ex tillagning av specialkost, servering, salladsberedning, disk och städ.

Du har daglig kontakt med elever och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, service och kvalitet, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs.

Din kompetens

Vi söker dig som har stor social kompetens, är målinriktad och tycker om att jobba i högt tempo utan att minska på kvalitén. Vi utgår från att du har utbildning och erfarenhet som kock. Det är meriterande om du har arbetat i storkök eller med stora volymer. Inköp i Proceedo ses även det som meriterande. 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Inviduell
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/344
Kontakt
  • Åsa Ferm, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-07-08

Tillbaka till lediga jobb