Utbildningsförvaltningen, Enheten för vägledning

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Välkommen att utvecklas med oss

Är du intresserad av ett spännande utvecklingsarbete inom skolans värld?
Vi söker nu en ny kollega som vill vara med och stärka den studie- och yrkesvägledande verksamheten för våra elever i Haninge kommun.
Enheten för vägledning är en samlad organisation med medarbetare inom grundskola, anpassad skola, gymnasieskola, vuxenutbildning och det kommunala aktivitetsansvaret. I det dagliga arbetet finns en ansvarsfördelning som innebär att du som studie- och yrkesvägledare har en placering eller uppdrag ute i de olika verksamheterna/skolformerna, men att olika utvecklingsprojekt kan planeras och genomföras inom ramen för den gemensamma organisationen. Det innebär också att ditt uppdrag kan förändras över tid.

Just nu söker vi dig som gärna vägleder grundskoleelever. Det här söker vi hos dig

Du har en studie- och yrkesvägledarexamen och gärna några års erfarenhet. Det är viktigt att du har en god struktur. Du har god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och i skrift. Du har lätt för att skapa goda relationer. Du är innovativ och har en god förmåga att möta förändringar. Du uppskattar ett högt tempo och har en god balans i din vardag. 

Du är utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt förmåga att se helheter. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, lösningsfokus, handlingskraft och social kompetens.

 

Det här kan vi erbjuda dig

Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-10-01
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/340
Kontakt
  • Margareta Fritzell, 08-6064930
Facklig företrädare
  • Pia Ulfvin, Sveriges lärare, 08-6067136
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb