Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Vendelsömalmsskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Beskrivning

Vill du vara med och påverka våra elevers framtid? Här är chansen!

Vi söker Tekniklärare med tillträde i augusti 2024. Under läsåret kommer tjänsten innefatta endast undervisning i teknik samt stöd för elever i matematik. Det kan kommande läsår även finnas möjlighet att undervisa i No. 

Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med drygt 600 elever och 90 kompetenta medarbetare. Hos oss finns även grundsärskola och kommungemensamma lärstudiogrupper.

Vi strävar efter att lägga grunden för ett livslångt lärande och att varje elev ges möjlighet att utifrån sinaförutsättningar utvecklas så långt möjligt både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ledord: kunskap, samarbete, glädje och trygghet.

Åk 7-9 är treparallellt och vi har ca 300 elever på högstadiet. Vi har våra klassrum, bibliotek, café,  och matsal i nyrenoverade fina lokaler.

Vi söker dig som brinner för att utveckla våra elever inom ämnet no-teknink och strävar efter att dina elever når bästa resultat i alla ämnen genom ett inlyssnande förhållningssätt samt anpassningar när det finns behov av det.  Du delar vår värdegrund och har ett salutogent förhållningssätt, du ser möjligheter istället för svårigheter.

Du kommer tillhöra något av våra tre arbetslag på högstadiet, och ha ett delat mentorskap för en klass med någon av dina kollegor.

Du kommer vara en del av det kollegiala arbetet på skolan och samarbeta tätt med ämneskollegor.

Arbetsuppgifter

Du ansvar för att utföra sedvanliga uppgifter för lärare. Tillsammans med ämneslärare, eller enskilt, planerar du och utvärderar undervisningen utifrån fastlagda mål.

Tillsammans med arbetslagen i åk 7-9 deltar du i schemabrytande aktiviteter t.ex. temadagar, idrottsdagar mm.

Du deltar i konferenser och utvecklingsarbete inom dina ämnen.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda ämneskunskaper. En god samarbetsförmåga och helhetssyn på eleven är en förutsättning för ditt arbete. Du har god kommunikativ förmåga och har lätt att skapa relationer med elever, föräldrar och medarbetare. Du tar egna initiativ och ser utmaningar i att prova olika arbetssätt för att eleverna ska lyckas. Kreativitet och flexibilitet hjälper dig att utveckla skolans verksamhet vidare.

Villkor

Du är legitimerad lärare och med fördel erfarenhet av att undervisa elever på högstadiet. 

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2024
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Vendelsö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/335
Kontakt
  • Camilla Rudemyr, 08-6067000
  • Kristin Olsson, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-07-05

Tillbaka till lediga jobb