Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Brandbergskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Beskrivning
Brandbergsskolan är en F-9 skola med ca 559 elever. Skolan inbegriper förutom undervisning f-9 även förberedelseklasser, särskilda undervisningsgrupper samt anpassad grundskola.

Vi söker nu en lärare/speciallärare till en av våra klasser som till hösten kommer att ha elever i åk 1-6, i en kommungemens särskild undervisningsgrupp kallad lärstudio. Anställning påbörjas 2024-11-04 (efter höstlovet).

Arbetsuppgifter
Det krävs rätt person med bred kompetens för att kunna ge eleverna en välplanerad och individuellt anpassad undervisning.

Du ska

- vara trygg i din undervisning och planera din undervisning för elever som ligger på olika nivåer i olika stadier. Du skapar förutsättning för lärande genom struktur och tydlighet.

- ha ett gott ledarskap i klassrummet och redo att möts elever med problemskapande beteende på ett föredömligt sätt.

- ha god erfarenhet som lärare och mentor för barn med särskilda behov och vara en tydlig ledare som är lugn, stabil, strukturerad, stresstålig och lösningsfokuserad.

- ha ett genuint intresse för barn och motiveras av att se dem att växa.

- ha en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta nära tillsammans med andra lärare och elevassistenter

- som mentor ansvara för elevernas övergripande kunskapsutveckling.

- samarbeta med skolans elevhälsoteam för de elever som inte når målen.

Kvalifikationer

Lärarbehörighet för årskurs 1-6, gärna med så bred ämnesbehörighet som möjligt, så att du kan arbeta som klasslärare. Framför allt premieras behörighet i SV/SVA och EN, 1-9.

Det är ett plus om du också har specialpedagogisk kompetens, gärna i form av en speciallärarutbildning alternativt högskolepoäng inom det specialpedagogiska fältet.

Du ska uttryckta dig akademisk och fackenligt i tal och skrift på svenska. Detta med tanke på det utvecklingsarbete Brandbergsskolan driver med ett språkstärkande arbetssätt.

Villkor
Hos oss får du spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater samt friskvårdsförmåner.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-11-04
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/327
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb