Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Svartbäcksskolan, Grundsärskola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Välkommen att utvecklas med oss

Svartbäcksskolans rektorsområde har Haninge kommuns största anpassade grundskolan för åk 1-9. För närvarande har vi tretton klasser, varav tio klasser med inriktning mot ämnesområden. Vi söker nu engagerade speciallärare med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning ”ämnesområden”. I rektorsområdet finns också en grundskola för åk F-6 med 360 elever.

Vår skola ligger vid Tyresta nationalpark i Haninge kommun med urskogen runt hörnet. Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla verksamheten genom att vara en attraktiv skola där alla elever får plats och där vi jobbar tillsammans med målet i sikte för att skapa goda förutsättningar för ett bra framtida liv för våra elever. Vi arbetar ständigt med kvalitetsutveckling av verksamheten, där höjda resultat, ökad likvärdighet samt tillgänglig lärmiljö står högt på agendan. Vår skolmiljö är kreativ vilket vi på olika sätt synliggör i lärandet.

Vi har en väl utvecklad digital undervisning med digitala lösningar för alla klasser på skolan

Ditt uppdrag

Sedvanliga specialläraruppgifter inom anpassad grundskola inriktning ämnesområden dvs. du planerar, utför och dokumenterar elevernas utveckling. Det är du som leder det pedagogiska arbetet och handleder elevassistenterna om vilka mål ni arbetar mot samt progressionen i dessa mål. Du måste vara lyhörd och ha lätt för att samarbeta. Du samarbetar med fritidshemmet för att möjliggöra elevens hela läroprocess under dagen. Du ska bedriva en modern och kreativ undervisning och hitta strategier för att nå varje elev och stärka hen i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

Det här söker vi hos dig

Lärarlegitimation för att undervisa i anpassad grundskola, inriktning ämnesområden. Du har en god insikt och kunskap om skolans styrdokument. Du använder din kreativitet och kan anpassa ditt förhållningssätt, dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån elevernas behov. Du bedriver en rolig, inspirerande och utmanande undervisning där AKK= Alternativ Kompletterande kommunikation får stort utrymme. Har god förmåga att samarbeta, delar med dig av kunskaper, erfarenhet och information i syfte att utveckla verksamheten. Du omsätter systematiskt skolans mål, planer och beslut.

Vi söker med andra ord dig som "brinner för" denna målgrupp, är en kreativ och problemlösande person som ser möjligheter i utmaningar. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda digitala verktyg i din undervisning. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor.

Fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid.

Friskvårdscheckar, 2000:-/år

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240812
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/323
Kontakt
  • Anna Landström, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-30
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb