Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Tungelsta skola ligger i södra delen av Haninge kommun. Skolans upptagningsområde består av tätort och landsbygd. Vi har Stockholms city på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger ca 5 minuters promenad från Tungelsta station.  

Tungelsta skola är organiserad i arbetslag utifrån årskurs. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Hösten -24 har vi ca  620 elever på  skolan och 70 medarbetare. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Skolans mål lyder:  Högre måluppfyllelse, utmanande, varierad och målstyrd undervisning, samt ökad medvetenhet om allas lika värde. Lärare och övriga medarbetare planerar verksamheten för hela årskursen/årskurserna tillsammans för ökad likvärdighet.  Vi utvecklar ämnesövergripande arbetssätt och använder oss av kooperativt lärande som metod för att öka elevernas delaktighet i undervisningen. Vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas! Vi arbetar i arbetslag och alla i teamet är delaktiga i elevernas bästa. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. Vi arbetar också för att utveckla våra lärmiljöer och vårt samspel så att ledarskap och ansvar utvecklas hos samtliga medarbetare. 

Nu söker vi dig som vill arbeta med oss och åk F-3. Kommande läsår gäller det undervisning i och ansvar för klass 2A. 

Du är utbildad och legitimerad lärare F-3 och vi ser gärna att du har arbetat i skolan ett tag, alternativt att du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap för barn eller ungdomar i annat sammanhang. Du är en tydlig och stabil ledare och drivs av ett intresse att utveckla undervisningen med förmåga till struktur. I uppdraget ingår att ta initiativ och driva frågor som leder till en ökad medvetenhet hos samtliga medarbetare och höjd kvalitet i vår verksamhet. 

Vi söker dig som sätter undervisning och relationer främst, har höga förväntningar på eleverna och är mål- och resultatorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten. 

Vi ber dig bifoga utbildningsbevis och referenser till ansökan. Om du har frågor kontakta bitr. rektor Carina Reisö på 08-606 83 80. 

Välkommen med din ansökan!

 

 
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-01-09
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Tungelsta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/299
Kontakt
  • Carina Reisö, 08-6068380
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb