Ribbyskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Ribbyskolan söker två fritidspedagoger till anpassad grundskola, ämnesområden

Ribbyskolan är i dag en F-9 skola och har för närvarande ca 900 elever samt ca 100 personal. Vi har en trivsam skola med bra miljö och ett kollegie som känner stor motivation att undervisa, utveckla och följa sina elever. Vi har god teknisk standard, vi arbetar med interaktiva tavlor och med digitala verktyg en till en samt utforskar nya arbetssätt för att förstärka lärandet. 

Ribbyskolan känner all personal sig delaktiga i arbetet med att skapa en bra skola. Gå gärna in på vår webbplats, så får du mer information om vår skola. 

Du kommer ha stor möjlighet att påverka din framtida arbetsplats.  

 

Till höstterminen kommer Ribbyskolan att starta en ny verksamhet, anpassad grundskola för lågstadiet, ämnesområden. Vi söker därför två fritidspedagoger som kommer att arbeta i klass med eleverna under skoldagen samt bedriva fritidsverksamhet på eftermiddagen.

Vi ser gärna manliga sökanden för att få en jämnare könsfördelning bland personalen.

Vi vill att du är delaktig i att skapa en miljö och en verksamhet utifrån barnets/elevens intresse och att du är lyhörd för individuella behov. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och vi värdesätter medarbetare som ser möjligheter och lösningar och tycker om att vara med och påverka.

Utöver detta ser vi även att du:

  • har god datorvana då vi använder oss av IT i skolan.
  • kan uttrycka dig väl både i tal och skrift.
  • gärna har viss sjukvårdsutbildning/-erfarenhet.
  • har erfarenhet och referenser från arbete på anpassad grundskola mot ämnesområden, gärna inom motorik och estetisk verksamhet.

 Välkommen till en skola där vi skapar framtid tillsammans! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

Arbetstid/Varaktighet
Dagtid, Tillträde 12 augusti 2024 eller enligt ö.k.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 12 augusti 2024
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västerhaninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/298
Kontakt
  • Jesper Samuelsson, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb