Ribbyskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Ribbyskolan söker Dig idrottslärare som vill vara med och utveckla vår skola.

Haninge kommun

 Ribbyskolan är i dag en F-9 skola och har för närvarande ca 900 elever samt ca 100 personal. Vi har en trivsam skola med bra miljö och ett kollegie som känner stor motivation att undervisa, utveckla och följa sina elever. Vi har god teknisk standard, vi arbetar med interaktiva tavlor och med digitala verktyg en till en samt utforskar nya arbetssätt för att förstärka lärandet. 

Ribbyskolan känner all personal sig delaktiga i arbetet med att skapa en bra skola. Gå gärna in på vår webbplats, så får du mer information om vår skola. 

 Du kommer ha stor möjlighet att påverka din framtida arbetsplats.  

 Välkommen till en skola där vi skapar framtid tillsammans! 

 

Vi söker nu Dig som är engagerad och legitimerad idrottslärare som kan vara med och utveckla vår skola. Du kommer att arbeta som idrottslärare med årskurserna F-6 och planera, genomföra samt bedöma/utvärdera dina lektioner och elevernas förmågor i enlighet med gällande styrdokument.

Du är naturlig och trygg i din förmåga att skapa relationer med unga människor. Du bemöter din omgivning med respekt, lyhördhet och nyfikenhet. Du har höga förväntningar och ställer tydliga krav på varje elev. Du bidrar till att varje elev utvecklas - får kunskap, drivkraft och motivation. Att samverka med andra faller sig naturligt och du har förmåga att kommunicera.

Som person är du lösningsfokuserad och har en positiv inställning till varje människas förmåga att utvecklas och deras möjlighet att alltid bli bättre.  Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Din förmåga till samarbete är mycket god. Du har stort tålamod och ett ännu större hjärta.

 Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och har ett professionellt förhållningssätt. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

 

Utöver detta ser vi även att du:

  • Är trygg, tydlig och stabil i din ledarroll
  • Erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd
  • Har god samarbetsförmåga
  • Har en positiv elevsyn och utgår ifrån att eleverna kan och vill
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Gärna erfarenhet av arbete i Unikum

 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

Arbetstid/Varaktighet
Dagtid, Tillträde 12 augusti 2024

Tillsvidareanställning, ferietjänst


Lön
Kollektivavtal finns

Kontaktpersoner
Camilla Lindblad, biträdande rektor tel. 08 - 606 8433
 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 12 augusti 2024
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västerhaninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/294
Kontakt
  • Camilla Lindblad, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb